El cartell de la final de la Copa Caixa Popular Pro1 de raspall comença a prendre forma i ja té un dels contendents. Serà la parella d’Ontinyet, formada per Ivan i Murcianet, que este divendres, al Genovés, va superar 25-10 el trio de Xeraco, amb Vicent, Lorja i Ricardet. Va ser la sisena victòria consecutiva d’Ivan i Murcianet, que no coneixen encara la derrota en el campionat.

La reballà va afavorir la parella, que va triar, com és lògic, començar al dau. El primer joc va estar renyit però va caure finalment de la banda roja. En la represa, Vicent va tractar de fer-se fort i igualar el marcador amb la seua potència de pegada en la treta, però el seu equip no va tindre el dia de cara i, també, es va trobar amb un Murcianet en estat de gràcia.

Ivan i Murcianet s’abracen després de la victòria / Fedpival

Així va avançar la cita fins al 20-5, moment en què el trio va sumar el 10-20 en una tímida reacció per a, després, cedir el joc definitiu (25-10). Ivan i Murcianet foren justos vencedors i es planten en la final invictes i en un moment de joc simplement espectacular.

La batalla de La Llosa de Ranes

Amb l’equip d’Ontinyent ja classificat per a la gran final, sols queda una plaça vacant, i es decidirà este dissabte (18.30 hores) al trinquet de La Llosa de Ranes. El cartell no es pot millorar, amb l’enfrontament dels equips del Genovés (Salelles II i Tonet IV) i Castelló (Marrahí i Seve).

La partida té un precedent, en la fase regular, al trinquet de Castelló, on Marrahí es va imposar en una ajustada partida disputada el passat 6 d’octubre, que va finalitzar en 25-20. En aquella cita hi havia dos punts en joc, però ara tot és diferent. S’espera l’ambient de les grans vesprades de pilota al trinquet de La Llosa de Ranes.

Tonet IV i Marrahí, a la grada

Tonet IV i Marrahí, a la grada / Fedpival

En la prèvia, a més, i per a sumar més atractiu, s’enfrontaran els equips de Massamagrell (Irene, Myriam i Marina) i Rafelbunyol (Ana, Isabel i Joana), dins de la fase regular de la Copa Caixa Popular de raspall. Ana és segona en la classificació de la Copa, mentres que Irene necessita els dos punts per a enganxar-se a les posicions de semifinals.

Giner estarà a Pedreguer

Marc Giner torna a la Copa Pro1 d’escala i corda. El campió individual va confirmar divendres a través de les xarxes de PilotaPro el seu concurs en la decisiva partida que afronta el seu equip, completat per Héctor, diumenge (11.15 hores) al trinquet de Pedreguer. A la contra estaran Salva Palau, Pere i Bueno (Meliana) en una cita que val la classificació per a semifinals. L’equip que guanye estarà en la següent ronda. La partida es podrà seguir en directe per À Punt.

Vicent fa la treta en un trinquet del Genovés ple

Vicent fa la treta en un trinquet del Genovés ple / Fedpival

Giner ha hagut d’absentar-se de les dos últimes partides de la Copa per problemes en la zona pèlvica. El de Murla s’ha sotmés a una ressonància magnètica que ha revelat que les dolències no són incapacitants i, per tant, pot jugar. El repòs i el treball físic específic que ha portat a terme el jugador els últims dies li permeten afrontar la partida amb garanties de bon rendiment. Per tant, s’espera gran ambient a Pedreguer, una zona on Giner compta amb nombrosos incondicionals, igual que Pere, natural de Pedreguer, a l’altre costat de la corda.

Al trinquet de Petrer, este dissabte també es disputa una destacada partida de la Copa Caixa Popular Pro2 d’escala i corda, amb l’enfrontament entre la formació local, amb Peye, Guillermo i Aroca, contra la de Carlos ‘El Puma’, Morret i Marc Barber (Massamagrell). Peye i els seus necessiten els punts en joc, ja que es troben cinquens en la classificació i virtualment fora dels llocs que donen accés a semifinals, mentres que el Puma és tercer i aspira a escalar encara més en la classificació.

Vicent juga amb la dreta al Genovés

Vicent juga amb la dreta al Genovés / Fedpival

Fuente