La Copa Caixa Popular va entrar este dissabte en la recta final de la fase regular de la competició. Fins a cinc partides es van disputar durant tot el dia amb resultats favorables als equips de: Ana, Isabel i Joana (Rafelbunyol) i d’Erika, Júlia i Fanni (Alqueria d’Asnar Hinojosa) en raspall femení; Marrahí i Seve (Castelló) en raspall masculí; Feo i Javier en raspall Pro2; i de Francés i Tomás II en escala i corda Pro1.

El primer equip a inaugurar el dia va ser el trio que representa a Rafelbunyol, que es va imposar en el trinquet de Canals per 25-20 a Aina, Amparo i Natalia (Ondara-Portal de la Marina). Una partida molt ràpida en el joc i en el qual les blaves es feien des de l’inici amb el domini del marcador. Una actuació excel·lent d’Ana Puertes els situava amb un 5-20 que semblava decisiu, però que va obtindre la resposta d’una gran Natalia. L’equip roig retallava a poc a poc amb Aina des del dau i Amparo també feia creure a les seues que es podia igualant la partida a 20. L’últim joc amb Ana al servici va ser decisiu per a les blaves, que aconseguien rematar el bon inici i recuperar el lideratge de la fase regular.

Javier i Feo contra Boronat i Jose / Fedpival

A Bellreguard també es va disputar la Copa de raspall femení entre el trio d’Irene, Myriam i Marina (Massamagrell) contra el d’Erika, Júlia i Fanni (Alqueria d’Asnar Hinojosa). Una partida de moltes urgències en l’equador de la categoria i que es va saldar per 25-20 per al equip roig. Este resultat deixa molt ajustada la classificació per la part de baix. Amb tres punts per a l’equip de l’Alqueria-Hinojosa i quatre per a les de Massamagrell, que compartixen punts amb l’equip d’Ondara-Portal de la Marina.

Després d’esta partida va ser el torn per a Marrahí i Seve (Castelló), que van sumar una nova victòria en Copa per a certificar el passe a la següent fase. Esta vegada es van imposar a l’equip de Vercher, Raúl i Néstor (Llosa de Ranes) per 25-15. Al trio no li valia un altre resultat que no fora guanyar ja que era la seua última partida en Copa. Amb este resultat es posa en quart lloc, i queda a l’espera del que faça l’equip de Vicent, Lorja i Ricardet, al qual encara li queden dos jornades.

Francés i Tomás s'abracen en el seu acomiadament de la Copa

Francés i Tomás s’abracen en el seu acomiadament de la Copa / Fedpival

Raspall Pro2 i escala i corda Pro1

En Raspall Pro2, Feo va tornar a compartir equip amb Javier davant l’absència de Rafa G (Castelló de Rugat) per a imposar-se a Boronat i Jose (Llosa de Ranes). L’equip blau es va anar 0-10 en el marcador però els rojos van aconseguir tornar a enganxar-se. En el tram final, una bona actuació de Javier va ser suficient per a emportar-se la victoria per 25-15.

Francés i Tomás trenquen la ratxa de Marc i Hilari Cap equip en esta Copa Caixa Popular d’escala i corda havia aconseguit superar a l’equip que representa a Montserrat. En el que podia haver sigut la sèptima victòria consecutiva per a Marc i Hilari, Francés i Tomas II (Dénia) van tancar la seua participació derrotant-los per 50-60.

En el trinquet de Petrer, el pilotari local es va convertir en protagonista aconseguint trencar la ratxa d’imparable dels liders. Malgrat estar ja fora de la següent fase, la parella que representa a Dénia no ha deixat mai de competir i s’acomiada amb la tercera victòria i un bon sabor de boca.

Isabel, Joana i Ana guanyen a Canals

Isabel, Joana i Ana guanyen a Canals / Fedpival

Fuente