01. Durant alguns caps de setmana, en el Casal Balaguer de Palma hi tenen lloc unes xerrades/passejades amb el fi d’apropar l’exposició que entorn a l’orgue Walcker han comissariat n’Arànzazu Miró (col·laboradora impagable d’aquest suplement) i Mireia Rosa Ferriol.

02. La passejada a la qual vaig poder assistir dissabte de la setmana passada va tenir com a tema inicial el món de la música i les matemàtiques, però com que el guia va ser Josep Lluis Pol (també col·laborador de Bellver), la cosa va anar de conceptes diversos, ja que Pol és un home que sap relacionar com pocs tots els conceptes de la cultura en sentit ample. Així, ens topàrem amb un poema de Lord Byron, una obra d’Erik Satie tocada al piano i una aproximació a l’actriu i científica Hedy Lamarr, entre altres curiositats. Fantàstica visita.

Per cert, d’aquí a menys d’una setmana, el dia 20 i a Can Alcover, Josep Lluis Pol presenta un llibre curiós, el que ha escrit sobre el número 60. La cosa propet.

03. Encara queda una altra aproximació guiada a l’exposició, prevista per dissabte que ve i amb Arànzazu com a ponent. El tema: Una visió sobre el món de la dona en l’època de Josep Balaguer. Segur pagarà la pena.